Banden

ONS AANBOD

Bij Deboosere begrijpen we dat de keuze voor de juiste banden van levensbelang is, en daarom streven we naar veiligheid en kwaliteit op de weg. Ons toegewijde team staat voor u klaar met een breed scala aan banden voor elk type vervoermiddel en alle seizoenen.

Ons assortiment omvat alle grote bandenmerken, zoals Continental, Uniroyal, Michelin, Hankook, Pirelli, Event, en nog veel meer. Daarnaast presenteren wij ons eigen huismerk, de Eurotyre-band, die bekend staat om zijn uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding en geschikt is voor allerlei voertuigen, van personenwagens tot bestelwagens.

Maar we gaan verder dan alleen bandenverkoop. Onze toewijding aan uw veiligheid omvat ook aanvullende services, zoals schokdempers en uitlaten voor elk type voertuig. Voor professionele klanten bieden we aantrekkelijke leasing- en fleetserviceoplossingen. Bij Deboosere staat uw gemoedsrust op de weg centraal."

stapel-banden
051A1805-266 (1)

Hoe kiest u de juiste band?

Banden vormen het enige contactpunt tussen uw voertuig en de weg, en dit contactpunt is vaak kleiner dan u denkt. Het is dan ook van uiterst belang dat dit kleine oppervlak in optimale staat verkeert, ongeacht de omstandigheden, zoals temperatuurschommelingen, regen of verschillende soorten wegdek.

Bij Deboosere benadrukken we het belang van tijdig bandenonderhoud en vervanging. Ons team staat voor u klaar om u te voorzien van deskundig advies bij het maken van de juiste bandenkeuze. Uw veiligheid op de weg is onze hoogste prioriteit.

 

Velgen herstellen

U hebt een vervelende kras in uw velg of er is een ferme deuk in of zelfs een breuk?
Geen probleem! Deboosere zorgt ervoor dat uw velgen er weer als nieuw uitzien.

Een andere kleur? Ook dat kan perfect.

UW VRAGEN, ONZE EXPERTISE  

Volgens de Belgische wetgeving moeten de banden op dezelfde wielas aan de volgende criteria voldoen:

  • Ze moeten van hetzelfde merk zijn.
  • Ze moeten dezelfde maat hebben.
  • Ze moeten hetzelfde profiel hebben (tekening).
  • Ze moeten dezelfde snelheidsindex (T, H, V, W, enz.) hebben.
  • Ze moeten hetzelfde draagvermogen hebben.
logo_deboosere